Monday, January 19

AWARD...(lagi???)

owww..yeah like i said before in the previous post i'm indeed very lucky to have a friend who appreciate my mind,my self, my things , or my world. coz that is what this blog is all about. okeh..this one comes all the way from California The OC they said..huhuh thanx to Nadia Nor i'm honored to have this...erm..kena buat ucapan jugak ker??hahah..tak yah la kan...anyway...seperti apa yang aku dah buat untuk award di atas jugak, i have to do the same bout this award too. okeyh...here are the person i wud like to give/award this soo call award..huuu..
  1. filzahani
  2. aishah zainuddin
  3. nadia nor
  4. noorfuzieanna
  5. ayunni
  6. syafina
  7. linda

okeh..kenapa saya pilih mereka ni adalah....huhuhu 1)mereka antara yang baca blog sy
2)mereka antara orang2 yang rajin hatar testi FS kat saya...(walopun kekadang tak berbalas)
3) believe it or not, each one of them have a very unique special little things that connects me to them..huhuh..saya blom bgtahu lagi mereka2 ni...later on..huhuhu...so kalo anda terbaca neh and nama anda ada...do believe that i sincerely appreciate the friendship that we've been sharing trhu all these wonderful and beautiful years...love u all!!!! mmuah!

1 comment:

Nadia said...

entah apa yang connect aku ngan ko pun aku taktau haha XDDD
makaseh ye =3 walaupun aku tak antar testi pun kat frenster ko *shot*