Thursday, September 2

Superstitious Much?

Semalam semalam! Telah berlaku satu perkara yang made me go like this!
Ok pagi tue aku pegi kelas macam biasa lah, then, mase dekat jejantas nak ke LRT tue aku ternampak la jam pukul 11:11 then dalam hati aku, "Eh~~ no cantik!" hehe. Then aku meneruskan hidup macam biasa. Selain dari terserempak dengan beliau yang mampu membuatkan aku tersenyum dalam apa keadaan sekalipun, hatta kalo perut aku sakit nak terberak pun kalo nampak die proses tue akan delay dulu. Ok! over kan! aku tau.Then pas abis klas dalam kul 6 aku balik. Lepas solat terawih sume, aku pun stat la buat keje skit (menipu! abis solat kul semilan lebih! aku dok merapu kul 11 baru mula wat keje huhu) dan disinilah segalanya bernula sekali lagi. Apabila pada saat dan ketika itu aku terpandang
jam dan ia menunjukkan pukul . Dan........ ia tak berehenti setakat itu, apabila dalam pukul satu lebih pun bila aku tengok jam ia menunjukkan pukul   ! Oh My GOD! kate aku, now, aku tak lah berapa percaya kepada benda2 Superstitious ini, tapi depends jugak la in what kind of situation and what kind of story im facing kan, macam ada orang kate, kalo kite bercouple, jangan bagi hadiah berunsur kain i.e baju ke, t shirt ke, kan, InsyALLAH tak kekal, mulenya aku tak bape caya, tapi berdasarkan pengalaman depan biji mata aku 99.9% (well aku ikut theory takde benda yang sempurna dalam dunia ni, scientific sket kan! haha) hubungan tak berkekalan apabila salah seorang dari mereka menghadiahkan baju, ye ye, mungkin kebetulan kan! tah, tue la aku kate, aku tak bape nak caya sangat. Tapi seriuosly, kalo aku ada boifren sok aku nak cuba! ahahaha aku rasa misteri ini, seperti mahu memberi tahu aku sesuatu! dan malam tadi bila nak tidur, aku mula terpikir, MUNGKIN!. ini mungkin tau! ia mahu memberitahu aku bahawa, jodhoh aku sudah dekat dan aku akan berkahwin tak lama lagi??? oh~~ gelak ye? gelak la....tapi naluri aku tetapa mengatakan perkara tersebut! signifikannya nombor tersebut dengan kahwin? lu pikirlah sendiri! renung2kan! dan jangan di amalkan! hahahahahahahaha

//tapi memang aku berjodoh dengan nombor2 yang agak signifikan susunan nye dalam keadaaan ape pun huhu.

5 comments:

Anna Bakhtiar said...

gila..otak ko da mcm aku dah weh... suka pk ngarut2 je..hahaa..serious aku pun slalu gtu, n kalo jam 4.44, maknanya ada malang sikit..hahah.. mengarut2...

ixwan omar. said...

menarik..

asrar said...

oit...tu tarikh aku!!!jgn cilok...haish!!!....(^_<)V

norakmaratan said...

fara: ahaks! gila nak kawen

iz; kan! sangat!

janah; wait and see bebeh! ekeke

fbi733 said...

HANYA UNTUK BERKONGSI OK...
Menonton tv pun boleh dapat duit!!! Bagaimana tu?
Tengok ke akaun bank, wang masuk $2000.00.
seminggu kemudian tengok ke akaun bank lagi,
wang masuk lagi!! Tapi kali ini $3400 pulak.
Betul ke ni? Boleh percaya ke?
PERCAYA ATAU TIDAK ANDA BOLEH TENTUKANNYA SENDIRI!!!

http://www.UntungPantas.com/?id=fbi733 (jangan lupa untuk ADD TO FAVORITES supaya senang untuk anda datang kembali.)