Tuesday, May 12

Happy Birthday Nadia!!!

Happy Birthday to you you ..
happy birthday to you you..
happy birthday to you..ya you...
happy birthday to you you!!!!

nah..terimalah shot awan yang ko ske. Haha bukan aku capture tau, tue, name die ada tue.
aku suke shot ni..dunno how bout u. Hope u'll like it too!


N- ne,
A-arap ko happy.
D-dapat ape yang ko nak dalam hidup ni
I -individu yang kuat adalah individu yang boleh kawal emosi ngan baik!
A-ahahaha..tak tau nak tulis ape dah.

N-nanti ko balik kite jumpe reramai eh!
O-oh sizuka! lagu baru pop shuvit..da dengar? hehehe.
R-rast but not reast (ahaha tukar 'L' kepada 'R') wishing u all the best!!

ni amik lagu dari YUI ni gak..aku nak nyanyi nanti ko tak dengar! lol..



2 comments:

Nadia said...

XDDD
*guling-guling keriangan tengok nama aku dalam kaler oren*

makaseh banyak-banyak untuk post ni,
untuk wish,
dan untuk jadi kawan aku selama ni!

aku rasa lucky sebab kau salah sorang dari kawan aku sekarang =]

dan...alaaa aku nak dengar ko nyanyi~ pegi rekod sore ko pastu letak kat post ni! pegi pegiii~ XDDD

makaseh lagi skali ='D
semoga ko pun dapat apa yang ko nak dalam idup ni!
WE LIVE ONCE. lolz random.

norakmaratan said...

owwwww yeah! we live once and for all..

thanx gak coz mewarnai kanvas kehidupan aku selama ni..hahaha

dan...alaaaaaaaaaaaa segan ah!cukupa ah yui tu nyanyi...huhuhu sore aku ngan die lebih kurang ke hahah