Tuesday, May 12

I'm Free! I'm Home! and I'm Happy!

Hahahah that is just not enough to describe exactly what i feel right now, huhu suke-suke. Semalam, abis je final aku dengan gagahnya melangkahkan kaki ku ke Mid Valley seorang diri. Huhu agak bosan gak memula. Tapi sampai2 je terus g makan kat Mc'd huhu dah lame ku idam2kan. Sebenarnya nak cari hadiah untuk orang, tapi hadiah yang nak di beli tue takde, dah abes, huhuhu aku pun ape lagi, bile keseorangan ni aku pun tuju la ke MPH tuk menyuci mata dan menyakitkan hati (sebab nanti tak dapat nak beli buku yang aku nak, duit takde=D).Huhu anyway, dekat nak 3 jam kot aku dok sana, sampai cashier tu pun aku rasa dah berkata-kata dalam hati "lagi 15 minit aku tengok budak ni dok sini lagi dan tak beli buku ape-ape, sampai la kaki aku ni kat muka die" hahaha. Hyperbola sungguh pemikiran aku, anyway, sape suruh die keja kat MPH kan. Hahaha. Kat sana jugak aku jumpa hadiah untuk orang yang aku cari itu. Sapekah orang nya? Biarlah ia menjadi mesteri nusantara. Hahah.


Mr Ninja yang bakal bertukar tangan hehe.

Then aku pun terbeli la jugak buku yang dah lama aku carik sebenarnya, tapi tak jumpa, kalo jumpa duit takde, time duit ada, buku tue plak takde, bila buku tue ada balik, jangan harap la duit aku ada lagi kan. hahah. Ala buku cerita ringan2 je aku tak suke nak beratkan pale ngan bacaan berat-berat neh(hahaha sebenarnya takut tak paham bile bace buku camtue then rasa nyesal sebab ngabihkan duit).


if you see it then you see it, if u dont, then u dont la.. haha

Then bile sorang-sorang teringat lak nak beli sushi. Sampai je kat sana huhu tengok-tengok ada discunt 20% huuuuuuu dah kul 9++ mase tue.. HEAVEN!!!! tapi aku beli satu set je sebab balik kang aku nak masak meggi. Hahahaha benda yang aku idam-idamkan sejak beberapa minggu lepas. Huuu ye, aku berjaya berpantang Maggi sejak sekian lama lagi. Huhu takut dowh nak makan, aku rasa lepas je makan Maggi pale otak aku akan jadi bengap sekejap. So untuk taknak jadi bengap, aku berenti dulu makan Maggi untuk sementara dan kembali makan semula malam tadi.
ape maksud nakajima tue. a little help needed here, erm..Nadia???

aku makan dengan sangat berhati-hati malam tue, ada 'sesuatu' tengah memerhati, korang nampak kah? haha
my very last dinner at the very last nite in hostel!

emptied bowl.lazaaaattt dowh!

Okeh tue saje update yang ringkas dan tak padat dari saya. Hahaha. Thanks kepada semua yang doakan saya and everything. I appreciate that! =)

//Tak salah dan bagus kita selalu menilai dan muhasabah diri kita. Dan tak salah juga kalu kita selalu mintak maaf dari kawan-kawan dan orang-orang yang kita sayang. Tapi bila ia terlalu 'kerap' ia membuatkan kita tak selesa dan terasa pulak seperti kita yang bersalah dan perlu mintak maaf. Kalau macam tue, aku mintak maaf. Dah lama aku nak cakap benda ni, harap sangat ko terbaca benda ni. Dan kalau ko terbaca, jangan salah anggap or ape2 cume aku tak boleh nak cakap direct kat ko. And i'm sorry to bout that. Cuma aku nak ko tau sejak kebelakangan ni ko tak de sakitkan hati or aku terasa hati dengan ko yang memerlukan ko mintak maaf. Thanks for everything too!

3 comments:

kojah said...

maggi cpekah itu??tettttttttt!!wei,yg last skali maaf kat cpe tuuuuuuuuu??aku ke??

Nadia said...

ahhh dah abes exammm tidakkk~
aku jelesss~

Nakajima? ntah. aku tau tu nama orang je. nama originator sushi tu kot?

hehe.

norakmaratan said...

jah: bukan ah! lempang kang..oh ye, lupe plak nak letak kredit tok jah sebab tinggalkan meggi untuk aku haha

nadia: huhuhu...ye kowt