Wednesday, October 22

tag by nadia 7

tag : lima, alasan, dan lain-lain.

1. Senaraikan 5 hadiah/benda yang anda inginkan
satu NEC powermate P3020 (hahah siap tengok majalah lagi sebab tak hafal series die).
dua hp LG or samsung yang mcm PDA tue.


is this the coooolleeest mobile in this entire world or what??? huhuhu

tiga PMP yg kompak and bleh men ape jenis media pun,ipod is one of a kind.
empat DVD Planet Earth full box.
Lima BMW sebijik..or mitsubishi lancer huhu(suke hatilah tanya buat ape..aku cakapla..huhu)

2. Alasan terhadap perkara tersebut
satu dah lama nak Desktop,and lepas dpt tau kebolehan laptop yang terbatas aku begitu menginginkan sebuah desktop.huhu plus features and kebolehannya sangat menarik!!
dua simple..hp de ada 2 button je..tak semak.
Tiga senang nak dengar muzik or tengok citer y aku suke kat mana2 and bila2.
empat u would want to have it too if u know why! huhuhu.
lima just for the record aku baru tau Gong Yoo punya kereta idaman pun BMW gak..huhu tidakkah itu bermakna aku dan dia....uh..(Kema!!! Sambil lempang diri sendiri stop day dreaming already!!).

3. 5 impresi terhadap orang yang diminati
satu oh..die ni tinggi upenye...bile dah dekat2 baru sedar aku ni tak bape tinggi huhu
dua uh...kalo tengok dari dekat takde la handsome mane...
tiga hukhuk..apsal die senyum camtu...huuu...sukenye..(wakh..dah mula dah..)
empat huhu..nape die pakai baju tue...huhu...kang die pasan lak aku asik tengok die..huhu
lima hurm...gigi de cam ade prob je...tapi stilll cute...hohoho
(take note that org yang diminati tak semestinya org yang di sayang or di cintai..ni orang yang diminati just for the sake of minat sahaja..paham..)

4. 5 perkara yang dibenci
satu my hesitation.
dua sikap malu yang tak bertempat aku. usually aku bukan pemalu orang nye..huhu.
Tiga dah menyusahkan orang pas tu buat bodoh je..ko apahal???
Empat persoalan2 yang tak berjawab dalam pundak fikiran aku ni..takleh ke kalo takde persoalan ek!
lima him..(or not..or i really want to..ugh..i dont really know)

5. Kali pertama duduk berjauhan dari keluarga
Masa darjah satu kot...tak la jauh pun g mah atuk aku je..tapi mase tu aku sorang..peh tu malamnya mase nak tido aku nangis sebab ingat kat mak aku..terpaksa la ayah aku amik aku malam tue jugak..hoho.

6. Tempat yang ingin kamu lawati.
satu korea
dua jepun
tiga satu mesia
empat mekah
lima aussie

7. 5 perkataan yang selalu kamu sebut
satu omo....
dua sangat..(ni pun ecah yang perasan)
tiga aigoo....
empat shoot
lima ye ke....

8. Kalau ada duit yang banyak.
saya tak tau nak buat ape..huhuhu....saya selalu cakap then tak buat pun when it really happen..so bila betul2 saya ada duit yang banyak i'll get back to u eh.


9. Jika kamu tidak belajar / bekerja dalam bidang sekarang, mungkin kamu
saya selalu nak jadi doktor cuma saya tak berusaha keras dan sewajarnya ke arah itu,jadi rasanya kalo saya berusaha keras dan sewajarnya saya mungkin one of the geeks yang amik medic tue..huhuhu.

10. Lagu yang kamu selalu dengar tanpa rasa muak
stay-estrella...our very own local act...


ya the one and only estrella

11. Rakan-rakan bloggers yang ingin kamu tag
satu-ecah
dua-nurul
tiga-kak slim
empat-ily
lima-ameen..
just for the sake of nak isi tempat kosong..i hate to leave the spot blank..huhuhu

1 comment:

aishahZ said...

lorrr..igt nk baca page org jerk...huhu..
tp telah di "tag" plak..huhu..
sO..kena la wat nih..?heheh
ok..
i'll do dat..prOmise..*_^