Wednesday, January 27

BAHAGIA ITU MILIK KU

ok, gambar ni maybe ada a sikiiiit kena mengena dengan cerita di bawah, tapi ia juga sangat random, sile jangan pk macam2 i just loooooove great picture, and dont think this is a good one?? taken from City Hall

oh well~~~ maybe agak keterlaluan tajuk tersebut tetapi itu lah yang aku rasakan semalam.
Wakh~~~~ geli siiiut! tulis camni..tapi nak buat camne kan dah tulis ni, baik aku teruskan aje. Sebenarnya aku ter-inspired oleh seseorang ni untuk tulis benda2 camni..memula malu gak nak tulis tapi bila baca die nye luahan kegembiraan itu membuatkan aku rasa, oh~~~ tak pe kot kalo tulis camni hehehehe.

and the details???? hhihih tak yah lah korang tau.. as in, aku malas nak cite senanya..hahahah cume nasihat aku pada hari ni adalah, korang perlu cari sesuatu yang will keep you in the right tarck, or something that will keep u moving on. kerana apabila anda ada benda tue, and if you're lucky enuf like me.....you will get on with whatever you're doing smoothly!

ok, let jus say it like this, i met the guy who able to "complete my day just by looking at him". and not only for a glimpse or a flash. it's a WHOLE 2 hours STRAIGHT as he sat RIGHT infront of me in the class. AND......it doesnt stop there, as i BUMP into him again when i'm crossing the road on the way back after the class. hahaha. it's a wonder how could some one else complete your day as it is their life. Oh well, maybe becoz i think that's the way it is, and that's how things turn out to be rite? hahah! anyway, i'm still haaaaaaaaaaaaaaaaayyyyppppyyyyyyyyyy!

will the happiness chronicle continue today???? naaaaaaahhhh// i dont think so, as there's a saying..

"saat yang bahagia datang sekejap sahaja"

ok. enuf with the crap! got to get down into business! banyak projek nak buat ni woih! daaaaaa...


till then,

Nor Akmar Binti Atan here, (nama seperti dalam kad pengenalan)

3 comments:

nurfilzahhanibtmohamad said...

aku setuju..bahagia itu datang sekejap je.hehe.

tapi aku kene bersyukur dengan ape y ku dapat...

miss u la kema.

aishahZ said...

ehem...ehem..ehem..

leb u kemmm

norakmaratan said...

aishah! warkh..hehehe takde ape la...kalo ad ape2 aku bgatau ko..hehehe