Friday, January 22

i'm back!! (sort of..)

..and he's back tooo!=)(squeeeeeeeeee)

Assalamualaikum.



huh lama tak menulis kat sini.honestly, banyak benda ada dalam pale aku and banyak benda aku nak tulis, ape yang aku rase, ape yang aku hadapi, ape yang aku nak buat, ape yang aku pikir bile orang tue react camtue.



nyampah benci meluat suke duke gembira teramat sedih sangat emosi tak terkawal. sume benda ni aku rase.



aku rase jeles seriously dengan orng yang ada mase nak tulis segala benda yang die rase pikir tak puas hati dan sebagainya.



dan bila orang tue tulis pasal aku.....tak tahu aku nak react macam mane depan diorang.



bukan sorang yang tulis pasal tak puas hati dengan aku kat blog diorang(haha gotcha!) tapi.....ape aku boleh buat???bace je la..pahit ke perit ke sakit ke.



tah. benda2 ni yang pastinya tak la effect ape2 kat aku pun.apetah lagi menumpulkan selera aku atau membuatkan aku tak tidur malam.



cume...aku tak tahu macam mana nak berdepan atau nak bercakap secara normal or nonchalantly atau nak buat2 tak tau yang aku tau sesuatu.



korang kate, asal aku tak cakap ngan korang, and you guys even wonder, kenapa dalam family pun tak bertegur sapa.



then should i tell u the reason why? should i tell you that i know u've been bitching bout me in your blog and i knew it all along????



wudduyu say if i tell that straight to your faces?what do you call me? bitch? betina? i knew it all!!!!



then ko tagih penjelasan dan terus terang dari aku sedangkan ko sendiri melambakkan pe yang ko rase dalam blog ko.



aku pon orang yang suke terus terang. dan honestly setiap manusia kat seluruh pelusuk dunia ni ada masalah diorang sendiri.



macam tue jugak aku. jangan tengok aku gelak2 dok study aku takde masalah sendiri.



seriously.you can never tell what's other people are having or facing or struggling at the moment.



so leave the judgement for GOD. we are not in the place to judge anyone in this world.



i'm not here to defend myself or anything.i'm just saying what's inside my head that beg to be release coz they've been there for only god knows how long.



jadi, ape yang terjadi, biarlah terjadi. ape yang nak jadi, jgan susah2. life's full of surprises! that's why i loves my life! it's surprises me in many ways.



dah..ayat dah ceharam (credit to Nadia) hahahahah menandakan mase untuk berhenti.



till then,

yours truly,

norakmaratan


3 comments:

Nadia said...

ehhh...'ceharam' tu aku tiru dari member aku wehhh...jangan kredit akuuu~!!

eh aku berterus terang tak? 8D
...eh soklan aku lari tajuk eh?

norakmaratan said...

hahaha ceharam!!!! tak tau ape root word die ayat tue sena..tapi cam best je hehehe

Nadia said...

ceharam = cam haram

sekian kthxbai~ lalala