Friday, July 18

weird band names

malam tadi waktu nak tidur aku dengar lagu dari red jump suit apparatus ni..pastu aku pun terpikir ape ke pelik benar la derang punya nama tuh..tapi bile pk2 balik bukan derang jer yang ada nama pelik,jadi dengan rajinnya aku pun cuba la menyenaraikan beberapa group yang lain yang bernama pelik..huhuhuhk..

1 Red Jumpsuit Apparatus


gambar nie..very nice kan..

kenapa dan mengapa mereka menamakan kumpulam mereka sebegini rupa bukan lah jadi kewajipan aku untuk mengetahuinya tapi naluri aku kuat mengatakan yang diorang ni memang berminat dengan jumpsuit.tapi disebabkan bile mereka pakai nampak cam tah ape2..diorang pun hanya mengabdikan jumpsuit itu sebagai nama kumpulan mereka.lagu derang yang ur guardian angel tu besh..the only song i know pun.

2. Panic at the disco


tengok la tights derang..kaki derang lagi kecik dari tangan aku kowt..

ini memang straight forward punya kumpulan.korang pun mestilah dah dapat meneka kenapa
mereka menamakan kumpulan mereke sebegitu kan.huhuhu h/ever aku suke lagu derang..i write sins not tragedy..besh..9 in the afternoon pun besh.

3.nice stupid Playground



mesti gambar zaman tok kaduk nih

diorang ni local band 1st and foremost.erm..ni mesti type yang suke main kat playgroun ni..mesti punya la.lagu derang yang baru tu..ape tah..huhu

4.bowling for soup.

nice pics...

diorang tengah makan sup dengan mangkuk sewaktu sedang membincangkan nama band mereka.percayalah.lagu beverly hills..besh..

5.bullet for my valentine


nice background ne..

haa..ni lagi satu.aku rasa ni mesti de kecewa dengan marka de. yelah die form band ni dan hasilkan lagu untuk bekas marka die.bak kata orang words is sharper than sword kan.dalam kes ni dieorang lebih suke menggunakan bullet sebagai perumpamaan.penah tengok vc derang..best gak la..

huhu..kepada fans kumpulan di atas yang membaca ni dan berasa berkecil hati dan marah,jangan lah berasa begitu..sesungguhnya ini hanyalah lauahan perasaan seorang yang berasa bosan.and kepada ahli kumpulan yang berkenaan jika anda terbaca sume ni..which is impossible in million years and aku rasa kalo derang jumpe pun haram derang nak paham..aku mintak mahap..

2 comments:

orang yang malu sikit, tak malu banyak said...

...aku pnah tengok Bullet For My Valentine live, berada dalam satu stadium yang sama ngan diorang...

hanya info sampingan yang sia-sia. haha.

bulanmenulis said...

ne...aku suke ko punye nick name yang kali ni..its really u..ngaaaa