Tuesday, September 8

The post after The Hiatus...

t

favorite pic during holiday..ahhhh~~~ miss those moment no pressure..
good things does not last long dont they?

Hehehe poyo sugguh title itu...tapi sebenarnya tertekan ni. Sebab tu rasa nak menulis. Da masuk sem baru seriusly could not been happier! Rase best je sem ni. Tapi tu la aku se sekarang ni kualiti diri ni makin lame makin menurun. Rase de motivated gile2. i mean...u should know in what state u are right?. Takut seriously takut.. dah la sem ni subject gile tough, firstly there is OOP which is my favourite off all subject but then it turns out to be the subject that i most worry about..the reason is? maybe it's too personal to mention here. Nayh. Maybe it's just me. Then there is ISE which is theory and a reading subject. Did i not mention that the theory subject is a night mare to me? I know i should not be saying this at this time. Considering i'am a student and doesnt a student and reading sound really syncronized with each other? huhuhu. Then i should stop complaining right! But still.. i'm just a normal human being that feel tired, helpless, sometime vulnarable when ever there is things that i cant cope with!

"Ya Allah...aku minta keberkatan bulan ramadhan ni tabahkan lah hati ku dengan ujian mu ini."

Next week ada Test OOP plus CO ok. Really hope i can handle this two. Tomorrow ada Test Pengajian Malaysia yang sepatutnya tak payah nak risau sangat sebab ia sepatutnya dah ada dalam pale otak ko kan?? tapi tak bagi aku. i really have to strugle and stumble sebab ia adalah subject membaca. And to add the icing in the cake(the contrary), ada plak Test ISE this Thursday. Ok bisalah tu kan name pun student tak de benda senang dalam hidup ni Akmar Atan. you should know that. ye...insyALLAH...at this very moment...i really need an guardian angel to tell me what to do next and to cool me down and telling me everything will be all right as long as i'm doing my best. Guess that i have to say to my self then. huuuuuuu btw i've got FB now. Actually da lame ada tapi tak aktif je..now u can add me if u want to just search by the name :

NOR AKMAR ATAN

Tu je kot ..huuuu tadi buke pose kat MC'D ngan klas mate. Nanti la upload gambar. Tak amik lagi kat diorang. K pray for me if u reading this! a million thanks btw..!

5 comments:

Nadia said...

haa...fuming ah lagi, aku ske baca post orang ble tengah tensen -- sebab aku tau, ble de dah lega nanti, de baca balik post tu, mesti rasa : "apsal aku bengang sangat time tu? wahaha malu kot~"
-- ok tu aku je yang rasa camtu haha...

anyway, bukan nak jadik patronizing atau apa-apa, tapi as long as ko sort stuff one by one ko boleh lepas sume tu -- w/pun takde ah lepas secara perfect ke secara flying kaler ke, tapi at least bila benda dah lepas, ada ah rasa lega sket...then bleh go on doing the next thing in line :3
-- ni ayat tak bertanggungjawab dari sorang yang slalu buat kerja ala kadar je haha...

btw sila jauhkan diri dari fb sekian time kaseh.

norakmaratan said...

betul! fb is freakin and uselessly addictive hahahah betul pe ko cakap senaya...i shud sort things out...da lepas da semalam anta satu assignment tapi still takleh rase lega sebab yang menanti lagi besar..ah~~~~~~~ life sucks! tomorrow? tak tau la cane...huuuuuuu

arabella said...

perh da ade shades. maju laa.

norakmaratan said...

hello! tue mase kat Sabah ari tu la..da patah pon tak sempat bawak balik pon

arabella said...

aawww takde harapan nk brposing hahahs