Tuesday, September 8

tak leh tido


wish to be like them! (blo & ghj)


ye. sakit kepala dan tak leh tido.
so~~
mari kita merepek
tak baik rasanya bila kata
"aku dah salah pilih kawan kot.."
a kawan is kawan la kan no matter what
ko tak suke jangan kawan ngan die
dah
selesai masalah.
betul?
tapi,
takleh camtue sebab aku rapat dan dah sayang kat die
susah dowh
kita ingat die camtue
rupenye die camni....
tak leh ke ko terus terang je?
tak yah nak sorok2 kias2
or in other words ko tipu?
sebab finally, aku akan tahu...
tak yah la nak tunggu lelama
by the moment and by the way u speak to me aku dah tau.
S+*&
asal aku terpikir benda ni masa banyak lagi benda lain nak dipikir.
B@#$%!
bukan sekali dua tau ko wat camni
and bukan sekali dua gak ko wat aku terasa,
ok maybe aku over sensitif???
but hell!
aku ni manusia...
bukan batu yang kaku dan hanya leh terima takdir die sebagai batu
tapi mane tau
maybe batu tu sendiri pun ada rase.
tah~~~~~
lagi satu ko! ye ko!
yang tak penah nak tolong orang,
pastue ask people to help you in BIG and MANY ways.
apehal?
but then ikotkan jeeeeee...
pastu KO! ye KO!
yang tak penah nak cakap TERIMA KASIH
tau tak,
orang yang tak reti berterima kasih kat manusia ni
adalah manusia yang TAK RETI BERSYUKUR even kat ALLAH.
nauzubillah..
DR Fadzillah Kamsah yang cakap.
da la aku wat sorang.
pastue ko tengok muke aku macam ko malu ada kawan cam aku
WHAT THE FUCK IS WRONG WITH UR FREAKIN DEAN LIST HEAD????
hamik kau! terasa mampus la.
memang aku kurang bersabar nak2 di kala macam ni.
pastue ko!
ye ko yang tak reti beradab sopan
dan wat2 tak nampak orang yang lebih perlu duduk dari ko!
nak je aku tanya.
umur ko berapa?
nampak tak muke makcik ni penat?
kalo mak ko yang tengah berdiri terhuyung hayang ni cam ne?
COURTESY, COMMON SENSE,
penah dengar benda ni?
kalo tak.
berhenti jadi orang
pegi Sepilok kat Sandakan
and maybe spesies2 tu lagi berhati perot dari ko!
and maybe derang pon tanak kawan dengan ko!
dan ko!
ye ko STUCK UP BITCHES!!!!!
ape masalah ko?
ko ingat ko lawa?
ko ingat ko bagus?
ok,
aku pun tak bagus,
jauh dari lawa..
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aku tak susahkan hidup ko kan?
so ape masalah ko??????
ke aku yang terasa lebih.
tahla.
PENAT
LETIH
bunyik lain
maksud same je kan....
kenapa...
soalan yang jarang ada jawapan yang pasti.
hidup memang palat,
tapi esok.......?
pasti ke ia tak sepalat hari ni.,,,
Astaghfirullahalazim.
Ampunkan dosa2 ku ya ALLAH


4 comments:

nurfilzahhanibtmohamad said...

akhirnya..update jugak blog neh.
baru la leh bukak blog ni dengan xdenye rase menyampah.hehehe.
sebab dah update kan.

disini..
saye xnk la jadi ngan org2 yang di atas.

Terima KASIH ye cik nor akmar bt atan.

kalo saye xpernah berkata begitu ngan awak selama ni.

awak telah menyedarkan saye.

emo sungguh awak bile saye telah tdo dulu.

hehehehe..

luv u la cik nor akmar.
jangan le emo2.we must accept everything dengan redha.

eh.ape aku melalut?

bg saye.biarlah org nak buat ape pun ngan kite.bukan nak suruh die pijak kepala kite.tapi jangan le kite ade rase dendam terhadap die.dendam tu akan makan diri kite balik.

eh.aku melalut lagi.
ni bleh letak post baru kat blog aku ni.
sebab panjang sangat.
hehehe

biane.if i ade wat salah.

norakmaratan said...

da agak da..mesti ada orang yang taksepatutnya teras terasa..dan aku da gak ko lah orangnya! hahaha love u too la..insyALLAH aku redha...thanx gak kat ko...rasenye oarang yang tak penah cakap time kasih tue aku penah citer kat ko kot..hehehehe

nurfilzahhanibtmohamad said...

xterase pun.hehehe.tau saye xde dalam senrai.saye kan org yang kamu sayang.(perasan x?)

hehehe.

cume saye cube xnak jadi orang2 di atas.

kuikui.

Anna Bakhtiar said...

sume org ade masalah ngan kwn?


btw, mgkn aku salah plh kwn? sbnanye mana ade pilih2 kwn kan? kwn tu dtg dgn sendirinya.. tp bila kita rase kecewa setelah 1000000 harapan kite letak bsama hubungan tu,(maknanya dah syg sgt kan?) tp kite di kecewakan...

tp, semua nye akan en up dgn, redha,
kalo tangisan dan kesedihan adalah nilai persahabatan, haruskah kite teruskan? Mohon petunjuk ALLAH. tu je.