Wednesday, March 11

bukan kecik hati...tapi....

penah tak rase excited gile nak buat sesuatu, pastue tetibe rase down coz something that inhibit that feeling???
susah kalo tanak kecik hati dalam hal camni...tu other people maybe ia bukan perkara besar..but for me..it's hurts..not so much, just enough to ruin my mood for that whole day or night..tak kisah la dah besar ke ape..i have got feeling ok!and it's up to me how do i want to feel.


and i almost shed my tears...i hate this part!

till then..

4 comments:

aishahZ said...

kemm....nape nih..?
wat hapen dear..
kecik hati ngn spe ni...?
me..?or..who..??
story..story..xkire..
kite xpenah berahsia kn...
waaaa...eager to know maaa...
wat happennnnn..

bulanmenulis said...

ahaks!da buat ko risau kan...sorry dear..tak la..bukan dengan ko or sesape yang terdekat dengan kite...just someone yang jauh...emmm..tapi bile pk balik benda tue kecik je..aku je kowt yang emo lebih.hoho..em..u noe..girls kan ada certain times of the month akan adi sangat emo..huhuhuh okeyh? anyway love u..mmuahhh..thanx for ur concern!

Mr.Krukk said...

hmmmm..

kojah said...

npe nie syggggggggg??