Friday, April 16

macam tak percaya!

di mulakan dengan Bismillah.. di sudahi dengan Alhamdulillah- lagu raihan. hehehe. ahkhirnya aku berjaya menyiapkan part aku dalam project Software Design. biase je senanya part aku neh. part yang Sal buat lagi mencabar minda. Haha. aku beselah. programmer yang lebih amatur dari novice programmer selayaknya buat part ni je. huhu btw, sebab benda ni agak gile jugak la jadinya putaran tidor aku. jadi selepas mempersembahkan projek ini kepada madam esok...alamak! kena buat report! ahhhhhh~~~ itu belakang cerita! yang penting azab mencoding dah tamat. mudah2han kalo tak di reject esok. wuwuwuwuwuwu.



5 form je pon yang aku wat. hahah ceritanya macam aku dah buat satu system kan! hahah anyway, kepada nadia, kalo ko click kat gambar yang 2nd last tue, ko akan jumpa sesuatu. haha sorry lah. dah buat baru bitau. dah tu je. nak tido. kot2 la boleh. da biasa tido lambat neh tak tahu lah leh tdo awal ke tak! hahah statement cam selaka je! hohoho


2 comments:

Nadia said...

RM169 -- kalo betul aa tu, memang boleh kaya weh...haha!!

projek ko ni buat apa sebenarnya? memula aku tengok cam meng-katalog buku/majalah/etc real, tapi bila bukak tengok satu-satu, aku nampak nama author sume, aku terus : "...ehhh rasanya Samuel L Jackson bukan penulis..."

8D

norakmaratan said...

heh. kitorang buat system kedai buku. yang dummy punya je. sebab tue la name pon aku sental je. ala. mini projek je nih. haha tau takpe. mase aku nak tulis nama writer tue, tgk comic trus teringt kat ko..=)