Tuesday, April 28

Benda-benda yang membuat aku tak senang duduk.

oh yeah! Biasalah nak exam ni macam-macam la datang dalam kepala aku ni. Akmar, pentingkan yang penting hati aku berkata. Tapi aku tak dengar. Buktinya, aku terjumpa sesuatu yang membuat aku terus tak senang duduk malam tadi. Malam tadi? Ye aku telah melanggar pantang larang orang exam (aku yang cipta pantang larang ni) iaitu aku melayari internet. Huuuuuuu nak cari installer I-tunes je sebenarnya, lepas tu, tangan aku ni laju je ke tampat lain. Dan aku terserempak la dengan ni:

This mean, more books, more choices, less price, less money (or not)? Wakhhhhh!!! Aku nak pergi! Cek poket ; "huh. kering kontang!" Macam mane ni? Dan ape yang membuat aku bertambah tak senang duduk adalah aku tak tahu kat mana diorang held this sale. Does anyone know where the place is? Somewhere around PJ i suppose? But most importantly does anyone know how to get there? Serius! aku nak pergi. Tanpa syak wasangka lagi. Biarlah tak dapat beli pun. Aku fikir nak curi je sebuah dua buku tue nanti hahaha.

//ada paper Calculus 1 esok, aku ingat ari Khamis, nasib baik Jah tengok kalendar and 29th April adalah esok bukan Khamis, Gile betul Kema ni! Hahaha doakan aku! Kema!!! 공부해요!!!

5 comments:

kojah said...

ko leh jwb nyer exam sok...all da best cyg =)

Nadia said...

bleh plak tak tengok tarikh. gle sungguh.
dan ko memang carik nahas ar, jumpa iklan MPH ni time exam...aku plak yang risau! (sebab aku nak pegi gakkk)

dah laa, naik panas je aku ble bukak blog ko dua-tiga ari nih.
ehehe XD

Anaa said...

tak senang duduk?ade bisul kat bontot ko?heheh
camtu
baring ar..
tak pun diri ke..
lompat2 ke..
nak sekeh aku la tu
tau dah

norakmaratan said...

jah: thanx cyg=)

nadia:ahaha..rileks la bukan selalu aku bikin panas kat blog nih. huhuhu. doakan la aku dapat pegi..aku tengah bertahan dengan kesabaran senipis kulit bawang neh.

norakmaratan said...

fara : oh lupe lak! hehehe ko memang, ko tunggu je..aku sekeh ko dalam mimpi.hahaha