Sunday, April 26

Season Finale!


Ni color asal slip exam kitorang, nicee kan, aku suke. And obviously, all this subject will be the toturer of my brain this coming couple of weeks.

Hahah. Macam nak berakhir nya sesebuah series plak bila aku tulis macam tue. Hmm anyway kalo nak di pikirkan baru je kot aku masuk sini. Tup tup dah wrap dah sem 1. Anyway saje nak buat pemberitahuan maybe dalam 2 minggu ni aku tak update blog kot. Penah je sebelum ni sampai 3 bulan aku tak update blog ni dan aku tak bagitahu ape-ape kan. hahah kali ni aku nak bersopan sedikit. At least korang tahu kenapa aku dah lama tak update blog. Wish me the best of luck. Doakan supaya aku bersemangat untuk study. Huuuuuuuuuu start exam lewat pun tak best sebenarnya. Nanti semua orang balik aku tinggal sorang! huuuuuuuuuu.

//Bila hati dah bersedia menerima sesuatu yang baru, kita akan tahu. Huuuuuuuuu there's something that keep me smiling through all the 'pain' and 'torture' during this final. It's coming! not so soon but not that long after this month!=) Can't wait!

4 comments:

nurfilzahhanibtmohamad said...

gud luck exam..
semoga berjaya dengan cemerlang...
insyaAllah..

norakmaratan said...

huuuuuuuuu
thanx babe....
aku tunggu je ko wish tau!
mmmuah!

fadilnand said...

peh
bnyk gle exam ko
mst ko jd gle lpas nie kan
hehehehehe

norakmaratan said...

hah!tau tak pe..nanti ade orang gile kat UNIKL tue aku la..hahaha