Wednesday, April 1

Handphone hilang?tertinggal?salah letak?

model yang pegang i-phone tu pun belum tentu ada i-phone kan kan kan..

Ketulahan la nih. Ari ni ada Test malam tadi sempat pulak merayau-rayau kat Midvalley sambil cuba makanan Vietnam yang tak sedap tapi sihat tue. Ada la beli barang keperluan. Tapi disebabkan tah ape2 pukul 10++ jugak la aku sampai bilik. Mane sempat nak study, review je huuuu. Dah bace, tapi tak ingat ape2. Nak bace, tapi tak boleh bukak mate. Nak buat macam mane? Dah cuba sedaya upaya(tipu). Tapi boleh jawap  la tadi(tipu lagi) sebab die MCQ dgn true/false. Jadi boleh la tanda je ikut suka hati.

Baiklah, itu bukan ceritanya. Lepas mandi semua malam tadi nak anta sms dekat abang ipar aku(sebabnya tak payah la tau). Cari-cari handphine tak jumpa. Suruh munie call. Ada bunyi caller ringtone aku, tapi tak de orang angkat. Cuba-cuba dengar ringtone pun tak  dengar jugak. Ok, mungkin hilang, tertinggal kat restoran vietnam tue, atau tertinggal dalam kereta Farah. Dah suruh die sms munie pagi tadi ada atau tak. Mungkin dia lupa kot. Tak pe lah. Sekarag susah sikit la. Tapi bile fikir-fikir semula senang hati  jugak beli tak de handphone kat tangan, tak yah nak belek2. Kalau ada sms tak payah nak reply.hahahah. Tapi aku takut family je call. Oh ye. Tak bagi tahu diorang lagi. kejap lagi la. Ada kelas sepatutnya 2.30 lepas tulis ni baru masuk. Anak murid derhaka,macam ni la. hahahah. Jadi kalau saya tak angkat call or tak reply sms faham-faham lah ye. Sekian.

//nasib baik tak pakai i-phones idaman kalbu. tapi sayang la dekat simkad tue. janagn risau, kalau hilang aku akan guna nombor yang sama kot!

3 comments:

norakmaratan said...

aku dan kesalahan ejaan memang tak dapat dipisahkan..yehaaa..typo yang syko!ngahahaha.

kojah said...

ko mmg!lenkali letak merata2 lagik hp tu ye =P aku nak contact pun pyh...

Anaa said...

aku dah la reply msg ko tu kat num yang ko gune mlm td..

aku dah tau hp tu katne..aku kol..ade cina angkat ckp tinggal kat restoran tu...harap ko baca msg ni cpt!!!

esok ptg blk keje aku terus datang bangsar amek ko k!!
da baca msg ni, msg aku!!