Sunday, February 7

procrastinantion

oh biasalah dalam hidup aku ni menagguh2 kerja kan. bila dah sampai deadline baru la nak mati siapkan keje tersebut. barulah bersengkang mata, menatang telinga, memerah tenaga, dan sebagainya. jadiiiiiiiiiiiiiiiii.....mari kita upload gambar2 yang aku se menarik dalam file aku and aku nak dedikasi kan gambar yang memula ni kat nadia sebab de kate de nak tengok mamat ini hehehe.


this is the best i cud prepare 4 u. hahaha nak full covered kang tak pasal2 lak jadi isu hangat aku nih stalker kat Kampus aku btw gmba ni aku amik curi2 mase aku stalk die(mesti ko tak caya kan??hahaha aku tipu je aku curi dari FB de.)

gamba ni baru edit malam tadi aku nak try print, jadi tak macam polaroid. dan hasilnye? membanggakan! huhu

oh? gambar ni dah lama edit. mase raya nih aku dan budak gile itew tengah bosan di rumah atok ku. jadi....terjadi lah perkara2 yang tersebut haha

hah? dengan beliau lagi. the fact is, i dont really fancy her...tapi........gambar yg cecantik mesti dgn die. bukan die yang cantik(ayat berbaur cemburu yg amat kuat) it just that it's hard not to acknowledge her skill wth the camera huhu. that's how some picas come out vey well!


oowh? dan die??adalah potogenikers(lol ayat ceharam) ko bleh ke bwat expression cenggitu??hahaha

dan lagi...alololololo...huuuuuuuuuuu


mc mong and haha owh! aku sangat ssukkkkeeeeeeeeeeeee lelaki pakai sut lengkap begini!!!!!!owh! and lagu MC mong adalah juara kat aku nye Itunes year end chart ok! hehe

owh blissful!!! aku suke due orang yang berbaju kotak itu BigBang; G-dragon dgn Top!

epik high and Myk kat California nye concert kalo tak silap.wish to be here! huuuu

oooooowwwwwwwwwwwwwwhhhhh! *dies* dan hidup semula hahahah . 2PM Nickhun dengan long lost brother die kekonon! hahah

A-YO! man hehehe gmba scan...baru jmpe...ngan abang aku..hu~~~~~~~~

mine! mine! mine! huhu my previous desktop background. it really helps to have bunch of hotties to keep u company when ure doing ur job(oh GOD! i sounds lunatic huhuhu)

use to have this as my wallie. mase tak hapal jadual lagi.haha sekarang pon tak hapal gak tapi dah jemu tgk bnda ni je aku print tepek kat wall kat bilik.

anddddddddddddd~~~~~ the very recent and the very finest one...guess who's behind the magazine? tamau bagi tau hahahaha(ayat gedik ceharam...)

last and the least hehehe maafkan keterencatan kami bergmbar. tapi gamba ni bile dah print sangat lawa! smpai member aku kata, gune SLR ke...huhuhu

tak tau asal aku wat post camni. haha yang pasti bilangan post aku akan bertmbah kan dan itu yang paling penting kan kan kan kan kan kan kan...

till then,

3 comments:

Nadia said...

haha makasehhh XD
memula aku pikir gak : "eh kelas de ni ada buat aktiviti luar dewan kuliah ke sampai boleh amek gambar ngan indah camni..." (cewah indah)
tapi lepas abes baca description gambar tu aku gelak haha! ko lagi stalker dari aku okehhh. aku tidak pergi mencari fb orang >:D
tahniah stalker hebat!

'the very finest wallpaper' -- orang itu baca mag itu terbalikkah? alo comel je >;b
dan aku takleh nak teka obviously hoho.

gambar last itu pulak...nak banding ngan keterencatan kitorang, ko jauh lagi 100 tahun haha...eh btw tu...katnekah?

norakmaratan said...

wakaka wallie itue adalah orang yang same aku stalk itu..alang2 dah stalk orang baik amik trus sume gamba die wakaka dan gmba2 die sume sangat perfect belaka memandangkan die budak animation kan.....

hehehe aku tak nak la amik title king of retardness ko tue..cukupah jadi stalker hebat tu je..btw tue kat Labuan, Sabah war memorial senanya belakang tue kubur huhuhuh memang agak tak sesuai expression yang kitorang tunjukkn tue..tapi kubur kristian la kan...heeeeeeeeee

Nadia said...

- ah tekaan aku benar rupanya haha...king of stalker memang secara rasmi aku bagi kat ko haha. aku rasa member aku ramai gak yang stalkers ni sebenarnya...stalkers attract stalkers i guess HAHA!

- aa tu yang aku pikir memula;
"diorang ni...jangan kata pegi men lompat kat kawasan kubur...kubur kan tu?"

siot je cis. adalah kurang sopan perlakuan anda semua di situ~ haha.